OBJAVLJENI SNIMCI DEJSTAVA SPECIJALNIH SNAGA RUSIJE U UKRAJINI Pogledajte akcije elitnih ruskih vojnika u realnim borbama (VIDEO)
Foto: Alo!

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.

PREOKRET! Putin potpisao ukaz, posle ove odluke ništa više neće biti isto

Na snimcima se, između ostalog, vide pripadnici specijalnih snaga sa zamagljenim licima, vojska se nalazi u transportno-jurišnom helikopteru koji leti iznad teritorije Ukrajine.

VELIKO UPOZORENJE Lukašenko se oglasio i rečima uzdrmao Evropu

Zatim je prikazano sletanje specijalaca u jedan od regiona Ukrajine i prelet helikoptera iznad piste aerodroma noću.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. On je u obraćanju sugrađanima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“, pošto su se republike Donbasa obratile Moskvi za pomoć.

RUSKE NUKLEARNE RAKETE DOBILE TAČKE NAVOĐENJA Ovo su ciljevi koje će gađati u slučaju Trećeg svetskog rata (VIDEO)

Putin je istakao da je cilj operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

Kasnije je Ministarstvo odbrane Rusije naglasilo da ruska vojska ne nanosi nikakve udare po gradovima Ukrajine: vojna infrastruktura se onesposobljava visokopreciznim sredstvima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading