Opozicija u Srbiji
Foto: Printscreen/TV N1

Mnogo su hteli, mnogo započeli, mnogo su se busali u grudi i ništa. Na vrhu tog neslavnog spiska su Srđan Milivojević, Nebojša Zelenović, Lokalni front u Kraljevu, Miroslav Aleksić...

Milivojević, Kruševljanin po rođenju i mestu življenja, doživeo je potpuni debakl u svom gradu. Rekao bi čovek, tu ga najbolje znaju, pa je njegova lista zato i dobila upola manje glasova od SNS, odnosno liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Konkretno, u Kruševcu je za listu čiji je Vučić bio nosilac glasalo čak 57,5 odsto birača, a za "Srbiju protiv nasilja" svga 25 odsto. Pametnom bi bilo dosta da se povuče iz politike, međutim, bivšem vlasniku ćevabdžinice u Kruševcu to ne pada na pamet.

Milivojević spava u parlamentu

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Baš kao što ne pada ni Nebojši Zelenoviću, koji se hvalio pred izbore da će biti novi gradonačelnik svog Šapca. Kad ono, potop. Za SNS 51,7 odsto glasača, što znači 35 mandata, dok je Zelenović osvojio tek 19. Toliko o gradonačelničkim snovima, koji su se raspršili kao mehur od sapunice.

Idemo dalje... Lokalni front, opoziciona grupa iz Kraljeva u koju se uzdala cela opozicija, ostala je u tom gradu ispod 10 odsto. Ne treba ni pominjati da je SNS ubedljivo pobedio (41,5 odsto).

Miroslav Aleksić

Printscreen

 

 

Konačno, tu je i "šampion" iz Počekovine. Miroslav Aleksić je u svom rodnom selu, tamo gde živi među otprilike 1.000 žitelja i gde svako svakog zna, dobio upola manje glasova od naprednjaka. Ali zato voli da drži lekcije i "zavodi red" po Beogradu.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milance

19.12.2023 12:53

Zaboravili ste da stavite na spisak i Vucica, vidim na Novom Beogradu gde on glasa, sve komsije “glasale” za njega