DVERI GODINA PRIČALI JEDNO, A SADA SE TAKMIČE KO JE VEĆI EVROPEJAC Stefan Adžić ogolio licemerje lažnih patriota!
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

- Predstavnici većine u Skupštini Srbije predstavili su u EP nase rezultate u ekonomiji, infrastrukturi, po kojima smo prvi u regionu, kao i reformu pravosudja - saopštio je Adžić.

- Dok se jedan deo opozicije trudio da svoje nemanje ideja, programa i lidera opravda uvredama na račun Srbije, drugi deo opozicije je svoje političke programe očigledno pomešao u prtljagu i torbama na aerodromu, pa sam danas imao priliku da vidim da Dveri zastupaju i žele saradnju sa EU - istako je Adžić i dodao:

- U EP su imali priliku da sagledaju šta tačno znači kad u Srbiji spustite cenzus na 3%, mnoge opozicione kvazi lidere po prvi put zaposlite kao poslanike u četrdesetoj godini, i kakav to tačno efekat proizvodi. 

- Godinama smo od Dveri slušali kako nisu za proces evropskih integracije i pristupanje EU, Boško Obradović srbuje po tribinama antidrzavne koalicije skupa sa Zavetnicima i DSS, dok su njihovi poslanici danas vodili bitku da dokažu ko je veći evropejac, Dveri ili DS. Bice to fantastična koalicija, po svemu sudeći. Mada, ne bi im bilo prvi put - saopštio je Narodni poslanik SNS, Stefan Adžić.

Pratite najnovije  VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

07.03.2023 21:09

Neki ljudi ne znaju za sramotu. Muka je narodu od opzicije.