VULIN RAZOTKRIO KURTIJA Opasan je kao i svaka kukavica, danas se sveti Srbiji
TV Pink/Printscreen

Vulin je istakao da pregovori sa kosovskim Albancima nisu nikada laki.

- Imao sam priliku da budem tu kada se pregovarao Briselski sporazum. Vi tu više osećate gađenje nego napor, jer sedite sa ljudima za koje znate da iz dna duše mrze veš narod, neki od njih su okrvavili ruke tokom radova na prostoru bivše Jugoslavije, a svi do jednog uključujući i predstavnike EU iskreno se nadaju propasti Srbije i vi tu treba da date sve od sebe da nekako izvučete nešto pozitivno za Srbiju i srpski narod - istakao je Vulin i dodao da su pritisci sve veći.

Kako je dodao, tada je postojala nada, ispregovarana je Zajednica srpskih opština, ali ništa nije urađeno.

- Vremena se menjaju. Treba li da vas podsetim na Azerbejdžan i Jermeniju. Izgledalo je da Azerbejdžan nikada neće povratiti svoju teritoriju, ali gle čuda jeste...- naveo je Vulin i istakao da mi hoćemo svoju teritoriju da vratimo isključivo mirno.

- Vučić se nosi sa prošlošću koju su mu ostavili žuti. On je ostao dosledan sebi, on je državnik, a ne političar. I Srbija se ne povlači. Kurti je opasan kao i svaka kukavica - rekao je Vulin.

- Kukavice kada se nađu u situaciji u kojoj se ne snalaze dobro spremni su da žrtvuju druge. Kurti je dok je bio u srpskim zatvorima gde je bio potpuno pravedno, a trebao i da ostane pričao o UČK i svojim saborcima apsolutno sve. Taj strah nikada nije nestao iz njega i osećaj šta je sve rekao. On se danas sveti Srbiji i to pokušava da sakrije od prištinske javnosti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading