KO TO ŠIRI LAŽI? Generalov sin Darko Mladić za Alo! demantuje glasine: Ubijaju mi živog oca
Alo

Povodom te dezinformacije o smrti generala Mladićev sin Darko je za Alo! poručio da je njegov otac živ.

-  Mislim da bih ja znao da se to desilo. Jutros je Bosa (Ratkova supruga i Darkova majka) otišla kod njega u posetu, trebalo bi da su u ovom trenutku zajedno (13 sati juče), čuo sam se s njom oko 8.30, kad je krenula kod oca - kaže Darko i dodaje:

KO TO ŠIRI LAŽI? Generalov sin Darko Mladić za Alo! demantuje glasine: Ubijaju mi živog oca

Alo

 

 

- Zvala bi ona, zvali bi iz Tribunala, kad god je bila neka zdravstvena kriza, oni su javljali, dosad bih sigurno znao.

NEMA SMISLA

Sin generala Mladića kaže da lansiranje ovakvih lažnih vesti nema smisla i da mu izgleda kao da mu ubijaju živog oca.

- Ne znam ko je to lansirao ovog puta, ali smeta im pažnja koju Ratko privlači, pa pokušavaju tako da je osujete.

Podsetimo, poslednjih dana, kako su preneli mediji a potvrdila porodica, general Mladić je u teškom zdravstvenom stanju. Njegovo zdravlje, koje je ionako već dugo loše zbog mnogobrojnih oboljenja, dodatno se pogoršalo kada su mu prethodne sedmice ustanovljene upala pluća, voda u plućima i nove srčane tegobe. Na sve to od pre dva dana, kako je tada rekao njegov sin Darko, Mladić više nije u stanju da priča.

KO TO ŠIRI LAŽI? Generalov sin Darko Mladić za Alo! demantuje glasine: Ubijaju mi živog oca

Alo

 

 

- Lošije je nego dan ranije, kada je mogao da priča, doduše otežano i polako, ali je pričao. Danas samo „da“ i „ne“. Doktori su majci rekli da nemaju ništa novo da joj kažu u vezi s njegovim stanjem i da su mu malo promenili terapiju, međutim, ne znamo šta - navodi za naš list Darko Mladić.

DOŽIVOTNA ROBIJA

Generalov sin nam je objasnio da se još ne zna da li će i kada tim srpskih lekara pregledati njegovog oca, te da su iz Haga dobili delimično zdravstvenu dokumentaciju i da čekaju dopunu.

Ratko Mladić bio je komandant Vojske Republike Srpske Krajine i Vojske Republike Srpske. Na suđenju u Hagu dobio je kaznu doživotnog zatvora pod obrazloženjem da je kriv za Srebrenicu.

Smrt Radoslava Brđanina

Nedavno je, podsetimo, umro Radoslav Brđanin, bivši šef kriznog štaba SAO Krajine. On je umro u banjalučkoj bolnici, gde je smešten nakon što je samo nekoliko dana ranije pušten iz haškog zatvora u izuzetno teškom stanju, bukvalno da ne bi tamo umro. Prethodno je u Hag prebačen iz Danske, koja više nije mogla da ga drži u zatvoru jer je odslužio više od dve trećine kazne, međutim, predsednik Haškog tribunala Karmel Ađijus odbio je da ga pusti iako je to za većinu osuđenika bila uobičajena praksa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading