ŠIZOFRENA CEPANJA LISTA DANAS SNS vlast navodno umanjuje opasnost od nuklearne katastrofe?! Pogledajte šta su do juče pisali
Foto: Shutterstock

Gledajući novu naslovnu stranu lista "Danas", prozapadnog tabloida sa antisrpskim tendencijama, čovek bi pomislio da živi u nekom paralelnom univerzumu gde novinari spomenutog lista demantuju - sami sebe.

Usred naslovnice, velikim slovima napisano je kako "Srbija ima plan, ali SNS vlast umanjuje opasnost".

Ovo se odnosi na rastuću pretnju od nuklearnog rata koja je, gledajući globalne tenzije koje svakog dana rastu, potencijalna opcija u granicama zdravog razuma.

"Danas" je angažovao salonske eksperte za nuklearni rat koji daju svoja "stručna" mišljenja, ali deluje kao da su zaboravili šta su do juče pisali.

ŠIZOFRENA CEPANJA LISTA DANAS SNS vlast navodno umanjuje opasnost od nuklearne katastrofe?! Pogledajte šta su do juče pisali

Foto: Danas printscreen

 

 

Kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mesecima upozoravao na realnost nuklearnog sukoba, "Danas" je pisao kako on - preteruje.

Sada, kada im opcija nuklearne katastrofe izgleda odgovara, opasnost se umanjuje. Da li je to normalno? Da li su po sredi neka šizofrena cepanja? Teške droge? Kontra Vučiću po cenu da nastave da ispadaju smešni?

Juče ovako, "Danas" onako.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

07.09.2022 23:28

Ja da Sam novinar,nikada ne bih radio u listu D