VUČIĆ O PUTINU Očekujem da ću se čuti s njim, videćemo za neki dan
TV Pink/Printscreen

"Mislim da hoću, ali da sačekamo koji dan. Možda čovek neće da razgovara sa mnom, videćemo", kazao je Vučić za TV Pink odgovarajući na pitanje da li će se čuti sa ruskim predsednikom.

Kako kaže, sve što on kaže to za neke nije dobro i kritikuju.


"Kada sam kazao da nas čeka teška zima, svi su rekli Vučić plaši naciju, a onda to saopštava ceo svet, zemlje uvode vanredno stanje i to u našem okruženju, zemlje EU i niko od njih ne unosi paniku, samo ja", dodao je Vučić.

Navodi i da su danas u Davosu svi zvaničnici, ali i direktorka MMF-a, pa i direktorka Evropske centralne banke zabrinuti.

Svi su zabrinuti, osim zemalja koje su proizvođači nafte i gasa, dodao je.

Na pitanje šta bi se desilo i šta bi rekli njegovi kritizeri ukoliko on ne bi upozoravao na tešku zimu, Vučić kaže da bi onda rekli da se on ne bavi svojim poslom, kao što to rade sve druge zemlje.

"Šta god da uradim, ja bih bio kriv. Nije mi to problem. Danas kažu da neće Putin da se čuje sa njim, a ako se čujem reći će nije baš najbolja cena čak i ako dobijemo povoljniju od svih drugih, a ako ne mogu ni oko toga da se bune, reći će on priča sa zlikovcem, agresoru", navodi.

Predsednik kaže da šta god da kaže i da uradi za zemlju, uvek će biti kriv jer neki ljudi ne žele mnogo toga dobrog ni našoj zemlji.

Ističe da ne misli samo na političare, već o drugim društvenim grupama za pritisak koje ne žele dobro našoj zemlji.

"Veliki teret je na našim leđima, oni umesto da vide da izvade neki kamen iz tog tovara, oni gledaju da dobace još neki kamen da naprave taj teret još težim", navodi.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading