BRNABIĆ I VUČIĆ NA VAŽNOM SASTANKU Sa ministrima razmatraju nove infrastrukturne projekte
Alo!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za danas zakazao sastanak sa članovima vlade o infrastrukturnim projektima.

Brnabić je na TV Pink rekla da će, pred njen put na Ekonomski forum na Jahorinu, danas u 11 sati, prisustvovati sastanku u Predsedništvu.

- Imamo sastanak u Predsedništvu na koji je pozvao predsednik Vučić kako bismo ga izvestili o velikim infrastrukturnim projektima, potrošenom novcu i sredstvima u budžetu - rekla je Brnabić i dodala da će to biti veoma težak sastanak.

Brnabić je, takođe, najavila da će sutra sa predsednikom biti održan i sastanak u vezi sa robnim rezervama.

- Sutra u 11 sati biće održan i sastanak u Predsedništvu, u vezi sa robnim rezervama, da prođemo šta sve imamo, koliko je to, da moramo da ispraznimo skladišta, da bismo uskladištili sve od sledeće žetve - rekla je Brnabić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Milan

27.04.2022 10:34

Ovo su vazni sastanci na kojima ce se o svemu detaljno pricati i videti kako stojimo sa robnim rezervama.

stevo

27.04.2022 12:55

Realizacija velikih infrastrukturnih projekata je od velikog znacaja za podsticaj nasoj privredi i ekonomiji

Neda

27.04.2022 14:43

Srbija mora i pored teške situacije u svetu da unapređuje putnu infrastrukturu, zato treba i dalje uložiti veliki trud da se to i realizuje!

Zeljko

27.04.2022 22:46

Vreme je da se nastavi sa ulaganjem u infrastrukturu Srbije, a što se tiče robnih rezervi vidi se da tu nemamo problema.