TOPAO ZAGRLJAJ I LJUDSKA REČ Ana Brabić zahvalila penzionerima Zvezdare na podršci (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo!

Kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Ana Brnabić je navela da dela govore najbolje o tome šta je Srpska napredna stranka  i kakva je politika Aleksandra Vučića.

Penzioneri, kao najodgovorniji članovi društva, to cene i zbog toga uživamo njihovu podršku, smatra Brnabić.

Zahvaljujući podršci penzionera mi smo mnogo toga uradili za svaki segment našeg društva i zato nastavljamo dalje nakon trećeg aprila, idemo u mir i idemo u stabilnost, zaključila je Brnabić.

TOPAO ZAGRLJAJ I LJUDSKA REČ Ana Brabić zahvalila penzionerima Zvezdare na podršci (FOTO/VIDEO)

Foto: Alo!

 

Prema rečima Živorada Nikolića, ovakva druženja i razgovori su prilika za razmenu entuzijazma i važne dogovore o daljem napretku i razvoju naše zemlje, jer zajedno možemo sve.
 
Darija Kisić Tepavčević je rekla da je važno da budemo u kontaktu sa građanima, da slušamo i radimo u skladu sa njihovim potrebama, jer samo tako možemo da budemo još bolji i da Srbija i Beograd nastave da napreduju.
 
Aleksandar Mirković se zahvalio prisutnima na tome što su izgradili Srbiju, što vole i poštuju svoju državu i što najbolje od svih znaju i razumeju kolika je važnost da Srbija danas, u ovim teškim vremenima,  obezbedi mir i stabilnost, a da svi doboro znamo da je to moguće samo uz jakog lidera kakav je Aleksandar Vučić.

Jelena Jelena Radojevic Izvoli Veljko You sent tnx Jelena replied to themself

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading