VUČIĆ POKOPAO ALBANSKU LOBISTKINJU VIOLU FON KRAMON "Vreme je da ne priča gluposti!"
Foto: Tanjug

Vučić je rekao da je fon Kramon rekla da ne smemo da govorimo o narušavanju integriteta Ukrajine, "ali da ipak smemo".

"Nanosili su nam tešku štetu tajkunski mediji, koji su govorili da Srbija neće da podrži teritorijalni integritet Ukrajine. To nam je nanelo veliku štetu. To su potom prenosili i regionalni mediji, takođe tajkunski. Kroz najbrutalnije laži naneli su nam veliku štetu", rekao je Vučić.

 

 

Prema fon Kramonovoj se, kaže, odnosio džentlmenski je "krajnje vreme da postane odgovornija, da se uozbilji, ili da barem ne govori gluposti".

"Krajnje je vreme da ona postane odgovornija, da se uozbilji ili bar da ne govori gluposti, što inače redovno radi! Nije slučajno postala albanska ikona na KiM i svih onih u Srbiji koji bi da načine nešto protiv države Srbije!" - rekao je predsednik.

Vučić se upitako kako mislimo dauvedemo preko noći sankcije Rusiji?

"Oni su nas sačuvali 2015. u SB UN, da li imamo pravo da to zaboravimo? Oni su danas u SB UN gotovo jedini garant očuvanja Rezolucije 1244. Kada bismo uveli sankcije, sutra ne bi bilo ni Rezolucije ni ničega. Da ne kažem da to ne bi bilo fer prema ljudima koji nikada nisu ništa uradili našoj zemlji. Nije fer ni prema Ukrajini koja nam nikad ništa nije učinila. Zato i jesmo u teškoj poziciji", rekao je.

Dodaje da postoji još jedan problem - oni koji ne smeju ništa da kažu Rusiji, govore Srbiji.

- Rusiji ne mogu ništa, pa gledaju šta mogu nama. Sve veliki junaci. Kad ne mogu da se iživljavaju na jakom, traže slabe", zaključio je Vučić".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading