TRI IDEJE ZA SPAS SRBIJE Šešelj postavio stvari na svoje mesto (VIDEO)
Foto: Marko Đoković

Prema njegovim rečima, Srpska raidkalna stranka je politička opcija koja će uvek braniti teritorijalni integritet i sastav Kosova i Metohije u okviru Srbije, koja će se boriti za opstanak Republike Srpske i za što jači savez Srbije i Rusije.

"Mi smo otvoreno rusofilna stranka koja je sa svojim programom jedinstvena na političkoj sceni. I ono po čemu se od svih izdvajamo jeste da smo našem narodu govorili samo istinu, čak i onda kada je ona bila gorka", rekao je Šešelj.


Naglasio je da bi se ta stranka primarno orijentisala na ekonomsku saradnju sa zemljama koje od Srbije ne traže da se odrekne teritorije i prizna nezavisnost Kosova i Metohije.

Istakao je da su im nacionalni interesi uvek bili bitniji od partijskih, kao i da ta stranka ne postoji zbog eventualnog cenzusa i mandata, već da se bori da njena politika opstane.

Šešelj je istakao da ta stranka želi da bude u vlasti nakon aprilskih izbora, ali da vladajuću većinu mogu da prave sa strankama koje su isključivo protiv Srbije u EU, koje čuvaju Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, koje su protiv NATO pakta i koji ne tvrde da se "u Srebrenici desio genocid".

"Mi možemo sa takvima da pravimo koaliciju, ali isključivo posle izbora. Na parlamentarne izbore izlazimo kao i uvek za ove 32 godine samostalno", naglasio je Šešelj za jutarnji program TV Prva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pomocnik

21.02.2022 14:05

Proci ces Seselju, bices u Skupstini ali me ni slucajno nemoj.razocarati! Izadji javno i kazi da ces Srbiju ocistiti od sljama koji je potkopava, a ja cu vama Radikalima pomoci da udjete u Skupstinu.