PUTIN NIJE ZABORAVIO NATO AGRESIJU NA SRBIJU Povredili ste ljude koji nisu uradili ništa pogrešno!
Foto: Ilustracija

Šolc tvrdi da Rusija "nema nikakve potrebe da se boji za sopstvenu bezbednost" od NATO ili EU pretnje, jer "oni nisu pretnja". 

"Siguran sam da nismo pozvali Putina da radi ovo što radi. Da budem jasan, NATO nije agresivan, ne treba biti zabrinut, EU nije agresivna ne treba biti zabrinut. On tvrdi drugačije, ali na kraju s našeg gledišta to je uvek tako. Kada god mu ovo kažem, on uvek koristi argument konlifkta u bivšoj Jugoslaviji i kaže kako je NATO tamo bio agresivan i da je povredio ljude koji nisu uradili ništa pogrešno", rekao je Šolc u odgovoru na pitanje bivšeg američkog senatora Libermana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zelja

19.02.2022 17:46

Pa Putin je u pravu!Dopalo se tebi gospodin Sulc ili ne!NATO i jeste agresivna teroristicka orgenizacija koja nema pravo postojanja!Od Jugoslavije pa nadalje,svugde gde ste bili ste doneli samo smrt i unistenje!A,vi Svabe bi trebali to najbolje da znate!Sve i jedan rat ste izgubili koji god ste poceli!

Pera

19.02.2022 18:35

Znači Rusi nisu pretnja Nato-u ali Srbi su bili velika opasnost za Nato pa su izmislili kako će Srbi istrebiti Albance kao što su Amerikanci Indijance. Da se to ne bi desilo onda je bilo to što je bilo.......treba da se stide svog postojanja i svega što rade čovečanstvu.

momci

19.02.2022 19:43

Putin je u pravu 👍👍 nato je zlocinacka organizacija🤮🤮🤮🤮