BORIS TADIĆ PORUČIO ONIMA KOJI BLOKIRAJU ULICE: Hoćete li da zatvorimo sve fabrike i rudnike jer sve šteti životnoj sredini?! (FOTO)
Printscreen

Predsednik Vučić je izneo podatke o kompaniji Rio Tinto i pokazao šta su predstavnici bivših vlasti potpisivali sa tom korporacijom.

- 2004. godine Ministarstvo energetike donosi rešenje da se Rio Tintu odobrava izvođenje geoloških istraživanja.

Naročito je bitan deveti dokument, on je ključan.

- Ključni, deveti dokument 1.2.2012, odobrava se izvođenje radova po projektu bušenja kod Loznice.

- Ovo je vreme kada su na vlasti Tadić, Jeremić, Đilas. Ovo je jedini dokument koji dozvoljava bušenje na teritoriji Srbije - naveo je tada predsednik Vučić.

Oglasio se Boris Tadić i poručio da je sve što je Đilas pričao o značaju jadarita tačno, i da se ne treba povlačiti pred jeftinim populizmom.

Dalje Tadić navodi da nije opravdano protestovati protiv Rio Tinta ukoliko i dalje nije dokazana štetnost eksploatacije po životnu sredinu.

"Po toj logici trebalo bi zatvoriti sve rudnike i fabrike, jer manje ili više štete životnoj sredini", kaže Tadić.

Ipak, ono što bi životu ljudi najviše štetilo je totalni krah ekonomije do koga može da dovede ovakav ekstremizam đilasovaca i lažnih ekologa, siromaštvo koje bi usledilo.

BORIS TADIĆ PORUČIO ONIMA KOJI BLOKIRAJU ULICE: Hoćete li da zatvorimo sve fabrike i rudnike jer sve šteti životnoj sredini?! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marija

03.12.2021 12:55

I ovaj hoce da se kandifuje za bilo sta???