SRAMOTA I BOGOHULJENJE Opozicija pljuje na hranu, ali i vredan narod
TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Hrana koju je predsednik Srbije zajedno sa putnicima jeo, sendviče, opozicija je standardno iskoristila kao argument protiv naroda, naglašavajući u tekstu na portalu bliksom Draganu Đilasu kako je taj gest jedenja sendviča uvredljiv (jer to provocira opoziciju), a zapravo je obrnuto, jer upravo oni pljuju hranu i targetiraju konzumente iste kao neke propalice, kao da je sunovrat čovečanstva jedenje sendviča u autobusu.

SRAMOTA I BOGOHULJENJE Opozicija pljuje na hranu, ali i vredan narod

Slika ekrana

 

Osim te zamerke, u nemanju ničeg pametnijeg i konkretnijeg opozicija je opljuvala i Radišu, bager koji predstavlja simbol rada.

SRAMOTA I BOGOHULJENJE Opozicija pljuje na hranu, ali i vredan narod

Slika ekrana

 

 

Gradnja puteva, bolnica, škola, vrtića i svega onoga što narodu treba standardni je trn u oko onih koji bi da Srbiju vrate u rikverc u glib.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

30.11.2021 09:27

Srbija i narod i njihov predsednik bi jeli mozda i pecenicu da ti i takvi kao ti, niste pokrali i ojadili i budzet i narod i Majku Srbiju. Bilo bi bolje da vratis sto si mazno i onih 619 i ohoho miliona evra, da gradimo vrtice i skole za decu, bolnice, stadione.ovako, ne zameri sto jedemo sendvic, tvoja jagnjeca glava ( brigada ) nam ne prija.

Violeta

30.11.2021 12:31

Đilas i njegovi potrčci su bruka za srpski rod!

stevo

01.12.2021 08:54

Opozicija ne zna sta ce od muke,puca na svim frontovima i ne preza ni od cega kako bi se dokopala vlasti