Joksimović: Đilas još jednom pokazao svo licemerje
SNS

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Današnji performans sa divljanjem lažnih boraca za zaštitu životne sredine još jednom pokazuje svo licemerje bivšeg režima oličenog u žutom tajkunu Draganu Đilasu i njegovim marionetama.

To su oni koji su zaprljali naše reke i naša jezera. Isti oni koji su posekli naše šume, a danas se predstavljaju kao nekakvi borci za čiste reke i čist vazduh. Proglasili sebe za zelene, a celog veka bili samo žuti.

Prete blokiranjem puteva i pruga, prete napadom na svakog ko ne misli kao oni, jer žele da zaustave napredak Srbije. One zemlje koju su upravo oni razorili i opljačkali, Srbije koju su doveli do bankrotstva, a građane Srbije ostavili na ulici bez posla.

E ti i takvi, danas su našli da dele nekom lekcije, ti i takvi su se našli pozvani da govore šta može, a šta ne može u Srbiji. Ali malo su se prevarili, jer Srbije nije više slaba i ponižena kao u njihovo vreme. Srbija je danas na njihovu veliku žalost jaka i stabilna zemlja u kojoj odluke donose isključivo građani Srbije, a ne nekakva samozvana elita koja misli da može sve i da njima pripada sve. Pa i pravo da ljude vređaju, prete im, ili brane da se slobodno kreću.

A šta tek reći na to da se danas protiv Rio Tinta bore upravo oni koji su ga doveli u Srbiju? Da li misle da su nam vrane svima popile pamet? Da svima, kao njima, mozak i savest rade na tajkunski žeton?

Mnogo su se prevarili. Nisu građani Srbije ni slepi, ni glupi, niti su zaboravni. Znaju odlično da se iza lažne borbe za životnu sredinu nalazi glavom i bradom gazda kartela Dragan Đilas i njegovi poltroni. Znaju odlično i da im je jedini cilj da se ponovo vrate na vlast kako bi nastavili sa pljačkom Srbije. Zato će na aprilskim izborima podržati odgovornu politiku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, jer je to jedina politika koja se bavi razvojem Srbije, Srbije u kojoj su bitni i novi putevi i pruge, i nove fabrike i nova bolnice, ali i naše reke, jezera i šume. Zna se ko ovde istinski voli Srbiju i dokazuje to svakoga dana svojim radom, a ko voli samo sebe i samo pare. Koliko god vi urlali i pretili, narodu je ta razlika dovoljno jasna - saopštio je Joksimović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stevo

12.09.2021 01:45

Djilas nam je odavno pokazao ko je i kakav je zapravo.Obraza bez