U HRVATSKOJ PROKLJUČALA USTAŠKA KRV MILA ĐUKANOVIĆA Srbiju poredi sa nacističkom Nemačkom, a Vučića sa Hitlerom!
Foto: EPA


Milo Đukanović je tako za proustaški "Jutarnji list" dao intervju pod naslovom: "Vučić bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi!" 

- Mi upravo proživljavamo najagresivniji napad velikosrpskog nacionalizma na crnogorsku državu i crnogorski identitet u našoj novijoj povijesti. Ovako nije bilo ni u vrijeme Miloševića - jauče Milo Đukanović kod Hrvata.

Đukanović je u svojim suludim tvrdnjama otišao toliko daleko da je predsednika Srbije Aleksandra Vučića uporedio sa Adolfom Hitlerom, a Srbiju sa nacističkom Nemačkom!

- O ozbiljnosti Vučićevih izjava najbolje svjedoči tvrdnja da je Crna Gora pokoravala Srbiju posljednjih 30 godina i kako u tome neće uspjeti. To je isto kao da je Hitler 1939. izjavio da neće dopustiti da Čehoslovačka pokori Njemačku -  bez srama je izjavio Milo Đukanović. 

On je Srbiju optužio i da ima genocidne namere, iako se on i DPS godinama bore da smanje broj Srba u Crnoj Gori i zabranjuju im da uče srpski jezik u školama, hapse, tuku i maltretiraju Srbe...

- Oni bi Kosovo, ali bez Albanaca. Kao što bi Crnu Goru, ali bez Crnogoraca - tvrdi Đukanović koji je nekada govorio pod trobojkom, a sinu je dao ime po stricu četniku. 

Očigledno je da bi za Beograd Crna Gora bila jedina prava kompenzacija za Kosovo. Vučić često kritizira bivšu vlast u Srbiji kako su "pustili Crnu Goru da ode" 2006. godine. Kao da je bila dio Srbije. Setite se što Darko Hudelist piše o Vučiću i njegovoj patnji dan - tvrdi Đukanović.

Srbe gotovo potpuno počistili etnički sa KiM i Vučića on optužuje da bi da čisti Albance. I to u novini iz Hrvatske, u kojoj su opet, Srbi počišćeni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Željka

11.09.2021 13:54

Super, to znači da će nas dočekati sa cvijećem kada dođemo!

Миомир

11.09.2021 14:08

Мило Монтенегро у пропали, ти ниси ВУЧИЋУ ни до колена. Вучић је за тебе виртуоз и господин маестро Ти си прошлост и никоговић распали злобни. Живела СРБИЈА и сви Срби ма где били.

ana

11.09.2021 22:30

Milu Djukanovicu je bolje da se pomiri sa porazom koji je doziveo od svog naroda umesto sto iznova okrivljuje Vucica.

stevo

12.09.2021 01:38

Jasno je da su susedi ljubomorni na jaku Srbiju i cini mi se da su opsednuti Vucicem

Grunt6

12.09.2021 09:22

Osetio Milo da mu se blizi kraj u CG pa sad udario po Srbiji i predsedniku Vucicu

Nina

25.09.2021 00:20

Milo,nijedan parlament na svetu svom ptrdsedniku ne klicu, lopove,lopoveeee,a tebi vikase na sav glas a tvoj obraz,nema crvena krvna zrnca! Tvoja politika je proslost,za Crnu Goru, dolaze lepsi suncani dani,kako i pripadaju C.G.

Zoran

04.10.2021 13:51

Totalno nevažni folirant, menja karakter kao daždenjak boju, zavisno od mesta na kome se zatekne. Malo mu bilo da švercuje cigarete, pa prešao na beli prah. Sad se plaši suvog hleba i vode.