VUČIĆU, KRIV SI! Urušila se zgrada u Zagrebu, predsednik Srbije da se izjasni o umešanosti! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Danas se u Zagrebu, u Hrvatskoj, članici Evropske Unije, zamislite, urušila jedna zgrada.

U zgradi je bio atelje kojim se koristio vajar Ivan Kujundžić.

„Jutros sam došao u atelje, srećom da sam otišao na kavfu jer sam u ovoj prostoriji radio i boravio. Sva sreća pa sam izašao, nema žrtava na gradilištu i niko nije povređen. Odmah sam se pojavio, zvali su me jer su mislili da sam nestao“, rekao je Kujundžić.

Nedavno se u Beogradu, na Vračaru u Vidovdanskoj ulici, takođe urušila zgrada. 

Svi koji su odgovorni za urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici krivično će odgovarati.

Grad Beograd će izgraditi novu zgradu i svi oštećeni stanari dobiće nove stanove iste kvadrature.

Međutim, tajkunski mediji osuli su drvlje i kamenje po predsedniku Vučiću. U njihovim glavama i suludim fantazijama on je kriv jer se zgrada urušila, on je taj koji treba da odgovara.

Bio je kriv i zbog stogodišnjih poplava, zbog korona virusa, a ostrašćeni mediji pod kontrolom tajkuna i pljačkaša, stavljali su mu na teret i urušenu zgradu na Vračaru.

Da se vratimo na početak priče. Ko je odgovoran za ovu urušenu zgradu u Zagrebu i nesrećnog vajara kome je uništen atelje? Ima li Vučić odgovor i da li je spreman za to da odgovara?

Hoće li nam Hrvati sada zbog toga blokirati otvaranje poglavlja? Ko je kriv za poplave u Nemačkoj i Holandiji? Aleksandar Vučić?

Vučić je spreman da se ponizi zbog tuđe sramote i da ide na poligraf, a ovo je jedan od predloga za neka od pitanja koja bi mu trebalo postaviti.

Dakle predsedniče, odgovorite: Da li se osećate krivim za urušenu zgradu u Zagrebu?

 

Komentari (2)

Loading
Ena

03.08.2021 19:54

Sramota je za šta sve tog čoveka optužuju i krive. Protiv Vučića se vodi velika hajka.

Ivana

03.08.2021 21:22

Za mene je ovo zaista strašno da ga krive za svaku sitnicu. Hvala našem predsedniku Vučiću an svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi.