VESIĆ IMA PORUKU ZA STANOVNIKE IZ VIDOVDANSKE: Dobiće stanove iste kvadarture u novoj zgradi koju će izgraditi Grad! (VIDEO)
Alo

“Ja sam se sastao sa tim ljudima, jer ja za razliku od drugih ne bežim od problema, već pokušavam da ih rešim”, rekao je Vesić za TV Pink.

On je dodao da tužilaštvo vodi krivični postupak, nakon čega će biti podneta optužnica protiv odgovornih, jer je, kaže, očigledno nečjim propustom došlo do tragične greške da je srušena susedna zgrada.

Alo!/Masanori Jošida

 

Preneo je da je stanarima na sastanku predočio da mogu oni da tuže investitora i sačekaju dve, tri godine, jer bi sigurno dobili na sudu, ali bi to duže trajalo, ili da Grad sagradi zgradu, u kojoj bi dobili stanove iste kvadrature, a da Grad tuži investitora.

“Grad će izgraditi zgradu i tužiće investitora. To je odgovorno ponašanje. Ja hoću da stanem iza svakog građanina. A, mi ćemo da naplatimo od investitora”, rekao je Vesić. Stanari Vidovdanske neće biti beskućnici, poručio je Vesić i istakao da se neće ponoviti slučaj iz 2008. godine sa stanarima iz Dubljanske ulice. “Kada je Ðilas bio na vlasti u Beogradu i kada su pustili ljude da sami naplaćuju od investitota i posle 13 godina se nisu naplatili i nemaju krov nad glavom. Goran Vesić nikada neće bežati od problema u gradu, čak ni kada Grad nije nadležan, kao u slučaju Vidovdanske, jer je dozvola bila opštinska”, rekao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

 

Kada je reč o glasanju građana za izgled budućeg metroa, Vesić je rekao da od juče vodi predlog broj 3.

Foto: Grad Beograd

 

Građanima su ponuđena četiri predloga za izgled vagona, redom - 1 - svetlost, 2 - snaga, 3 - sloboda i 4 - sigurnost. Do juče je vodio predlog broj 4, a od juče idejno rešenje pod brojem 3.

Komentari (0)

Loading