CRNOGORCI SRBE PROGLASILI GENOCIDNIM NARODOM Stigao brutalan odgovor srpskog političara: Umećemo to da cenimo! Budite uvereni
Printscreen

 

Zasedanje je počelo sa 4 sata zakašnjenja. 

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a udrđanih 7.

YouTube/ Printscreen

 

 

Nakon ove odluke skupštine Crne Gore, oglasio se Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

"Čestitam novu koaliciju koju su večeras ozvaničili Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić sa sve Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem. I posle DPS, DPS. Neizmerno hvala novoj koaliciji zato što je Srbe proglasila genocidnim narodom. Srbija i srpski narod umeće to da cene. Budite uvereni", napisao je Đukanović.

Komentari (4)

Loading
Moni

18.06.2021 00:12

Završiti jednom za svagda sa crnogorcima...odmah otpočeti sa proterivanjem...da nebudu sa nama genocidnima...proterati sve diplomate i sazidati duž cele granice zid da nema prelaska...nek idu u hrvatsku i albaniju...studente vratiti nazad za crnu goru nema više šta da traže ovde...svi...

Peki

18.06.2021 10:35

@Moni - Oduzeti drojna drzavljanstva! Zabraniti skolovanje i studiranje i lecenje po Srbiji! Proterati sve politicke stetne strukture i njihovu rodbinu! Sve proterati odmah pa neka prodaju papriku i lubenice pokroviteljima u EU!

Ti Mene Ja Tebe

18.06.2021 16:31

@Moni - Da ali samo po jedna putna torba, u njihove stanove useliti prognana lica i sirotinju. Tako će biti, svi znamo ko su.

Lepa

18.06.2021 16:30

Proterati sve crnogorce. Svi su ....o. . Na...bagrani