Mani ga se Mito, bitno da ne stavljaju omče mojoj deci:  Vučić komentarisao brutalne uvrede Đilasa da je mentalno oboleo
Printscreen

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa danas predsednikom Bugarske Rumenom Radevim u Dimitrovgradu, a nakon susreta i svečanog otvaranja spomenika slovenskim prosvetiteljima Ćirilu i Metodiju, predsednici su obišli i manastir Poganovo.

Predsednik je tokom obilaska manastira rekao da su poruke koje su danas poslate iz Dimitrovgrada "bratske i prijateljske", a odgovarajući na pitanje o izjavi Dragana Đilasa koji je naveo da je predsednik "mentalno oboleo čovek", Vučić odgovara:

Mani ga se Mito, bitno da ne stavljaju omče mojoj deci:  Vučić komentarisao brutalne uvrede Đilasa da je mentalno oboleo

Foto: Alo!

 

 

- To je rekao jer sam obilazio bolnice u 11 uveče. Išao sam da pokažem ljudima da vredni radnici rade i treću smenu. To je bolnica u kojoj smo spasili 1.000 života. To što sam ja mentalno oboleo, kad on kaže, verovatno mu je za verovati, kao i za račune i sve drugo. Možete li onda da zamislite da sam normalan i zdrav, sa koliko bi onda razlike gubili.

Dodaje da se ulaže, da se radi i da je iz rezultata jasan napredak Srbije.

- Baš me briga (za izjavu Dragana Đilasa). Meni je važno da ne stavljaju omče oko vrata mojoj deci, a što se mene tiče, ponosim se svojim radom, radom kolega i ponosim se rezltatima. Oni za 12 godina nisu obišli ništa, a kamoli nešto da izgrade. Što bi se reklo u kraju moje majke, mani ga se, Mito - rekao je predsednik kratko za Pink.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zeljko

23.05.2021 17:38

Sve pogrdne reči koje izgovara Dragan Đilas govore jedino i isključivo o njemu, zaista loš čovek je Dragan Đilas.

sasa

23.05.2021 21:15

@Zeljko - To kakav je covek Dragan Djilas odavno je pokazao recima i delima.Obraza bez

Ivana

23.05.2021 20:03

Ako je neko mentalno oboleo onda je to Dragan Đilas koji je imao podršku Nebojše Steafnovića. Sad je mnogo kristalna situacija, i vreme je da svi ti kriminalci progovore vezano za Dragana Đilasa.

Olja

23.05.2021 22:34

Šta sve Đilas neće izgovoriti samo kako bi skupio jeftine političke poene.

Stevan

23.05.2021 23:32

Draganče je ostao na cenzusu i ispod cenzusa, gde su svi ti njegovi "pametni" da ga podrže... kasa.je sve ovako crno kao što kaže... a isti je vršio vlast i iza sebe ostavio čuveni most na Adi...