DEVET GODINA PRIČAJU DA ĆU IZDATI KOSOVO Kada bi Đilas, Jeremić i njihovi kumovi rekli nešto lepo o meni, zabrinuo bih se!
Printscreen

Opozicionari kažu da će Vučić izdati Kosovo.

- Neću da govorim jezikom uvreda na račun oponenata. U avgustu će biti devet godina kako slušam priču kako ću izdati Kosovo. Ja sam postao mađioničar izgleda koji devet godina to radi. Da vidimo u čije vreme, da li u vreme Đilasa, Jeremića i njihovih kumova, ili u moje vreme zbog neodgovorne politike države i prema Crnoj Gori i lošoj kampanji... Kada se Crna Gora odvojila od naše zemlje? A kada je Kosovo proglasilo nezavisnost? Sećate li se? Njihova reakcija kakva je bila? Mi smo jednom odgovornom politikom štitili naše interese. Njihova politika se svodila na trčanje počasnih krugova izvinjenja svuda po Evropi. Danas smo dočekali da neko ko je bombardovao Srbiju kaže "izvinite". To je jako važno.

DEVET GODINA PRIČAJU DA ĆU IZDATI KOSOVO Kada bi Đilas, Jeremić i njihovi kumovi rekli nešto lepo o meni, zabrinuo bih se!

Printscreen

 

Da li smo izdajnici zbog spomenika Stefanu Nemanji, despotu Stefanu Lazareviću, da li smo izdajnici što smo izgradili Hram svetog Save? Zbog svih puteva i pruga koje smo napravili? Jesmo li zato izdajnici? Oni pričaju da ja neću Srbiju u EU jer je uslov da Srbija prizna Kosovo. Ja hoću Srbiju u EU, ali ne ako je to uslov. Nemam problem sa tim. Tu priču slušam već devet godina. Nije to lako trpeti svaki dan i slušati, ali moj posao je da izdržim. Od koga to dolazi, ja to razumem, šta god lepo da bi ti ljudi rekli o meni, ja bih se zabrinuo - objasnio je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

18.05.2021 22:23

Opozicija je uvek radila protiv građana Srbije.KiM mora da ostane u sastavu Srbie, jer se za to bori predsednik Srbije. Srbija se danas cela razvija i gradi.