Naim Murselji
Foto: Alo/Printcsreen

 Kako navode, Murselji, koji je uhapšen u petak, pre ubistva je dao drugom osumnjičenom 15.000 evra i obećao da će mu dati još toliko nakon izvršenja zločina, prenosi Reporteri.

Tzv. kosovska policija i tužilaštvo prethodno su saopštili da su Murselji i još jedna osoba uhapšeni zbog sumnje da su umešani u ubistvo Ljiridone Murselji. U međuvremenu, Reporteri je objavio da je uhapšena i treća osoba zbog sumnje da je umešana u ubistvo i da je reč o pripadniku tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, koji je u rodbinskom srodstvu sa Murseljijem. Njima je određen pritvor do 48 sati.

Prištinska Koha ranije je objavila, pozivajući se na neimenovane izvore, da je lekar opšte prakse koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji. Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dve osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom".

Tužilaštvo je dodalo da su izvršene racije na dve lokacije u Đakovici i da je oduzeto oružje za koje se sumnje da je korišćeno prilikom ubistva, dodaje Indexonline. Slučaj se sada istražuje kao ubistvo i inscenirana pljačka. Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading