"KURTAJ JE ŽRTVA, SRBI MU NAMESTILI!" Užasna izjava bivšeg generala OVK, tvrdi da je Šiptar nevin!
EPA/ATTILA KISBENEDEK

- Ovo je hibridni rat koji Srbija i Rusija koriste, da bi uneli nemir i stvorili uslove za podelu teritorije i sabotiranje naše zemlje. Mučenikov sin tvrdi da je bio primoran da puca u samoodbrani, a da nije imao nameru da bilo koga ubije ili rani, a još manje maloletnika! Šta i kako treba da postupi član BSK? Da li je trebao da okrene leđa i dozvolio da ga ponize ili ubiju? A da je imao nameru da ubije, ne bi pucao ni po asfaltu ni u vazduh, već bi pucao pravo u njih, a ne u decu! Ko treba nazvati krivim, onog ko je pucao u samoodbrani ili zločince koji su napali grupu oficira koji su bili na putu ne izazivajući nikoga? - naveo je Krasnići.

Krasnići je dodao da se "postavlja pitanje ko je podstrekavao i koliko su plaćeni Srbi od zločinačke države Srbije i Srpske liste za provokaciju i napad na oficira KBS-a"?

- Pa vidite kuda su nas doveli neodgovorni političari, lokalne i međunarodne institucije, tretirajući Srbe kao supergrađane i boreći se, progoneći i zatvarajući dokazane patriote koji su krv prolili za ovu zemlju - naveo je, između ostalog, Krasnići.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading