GLASALI ČELNICI SRPSKE LISTE Poziv biračima da iskoriste svoje glasačko pravo!
Alo

.

 

U Tehničkoj školi glasali u Kosovskoj Mitrovici glasao je predsednik Srpske liste Goran Rakić, kao i potpredsednik Igor Simić.

Tu su svoje glasačko pravo ostvarili i glasali i Milan Radojević, kandidat za gradonačelnika, i Aleksandar Spirić, predstavnik opštine Kosovska Mitrovica.

GLASALI ČELNICI SRPSKE LISTE Poziv biračima da iskoriste svoje glasačko pravo!

Alo!/M.J.

 

Radojević je do ovog biračkog centra stigao u pratnji predsednika i potpredsednika Srpske Rakića i Simića, inače kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu i veliki broj građana koji su odlučili da svoje biračko pravo iskoriste već u prvim satima nakon označavanja početka glasanja.

Rakić je kazao da na biračkim mestima, prema informacijama koje poseduje, nema nikakvih problema.

- Građani od ranog jutra masovno izlaze na birališta. Oni danas biraju svog gradonačelnika i svoje odbornike. Pozivam birače da iskoriste svoje glasačko pravo uz poštovanje epidemioloških mera, kazao je Goran Rakić.

GLASALI ČELNICI SRPSKE LISTE Poziv biračima da iskoriste svoje glasačko pravo!

Alo

 

Oni koji su  glasali kažu da im je cilj da svojim glasom doprinesu da se u institucijama budu kredibilni predstavnici koji će se boriti za prava i interese srpskog naroda na Kosovu.

Predsednik OIK u Severnoj Mitrovici Slobodan Dimitrijević potvrdio je za Alo! da su sva biračka mesta u ovom gradu otvorena na vreme. -Problema nije bilo, sve funkcioniše prema pravilima. Glasanje će se odvijati do 19 sati, a onda glasove šaljemo u sabirni centar, a odatle u Kosovo Polje, rekao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading