NIKAD NIJE OSUDIO NAPADE NA KIM Srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i Njegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić
Foto: Tanjug

Srpska lista istakla je da crnogorski premijer Zdarvko Krivokapić koji se deklariše kao Srbin i pravoslavac nikad nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili SPC na Kosovu i Metohiji, kao i da je njegova namera da zavadi Srbe.

SL zato zaključuje da Krivokapić pruža podršku albanskim političarima koji ovih dana napadaju Srbe i tu stranku a apsurd je da je, istovremeno, on  zahvaljujući srpskim glasovima došao na mesto koje trenutno ima.

"Ironija je da isti taj Zdravko Krivokapić, koji se deklariše Srbinom i pravoslavcem, bar formalno, nikada nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili Srpsku pravoslavnu crkvu. Još gore, on nastoji da zavadi Srbe, po istoj matrici koju je koristio Ðukanović, ili koju danas koristi Rada Trajković".

Ta stranka ocenjuje i da nije retka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo sa albanskim političarima, ali jeste retka, kako kažu, da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosmetu ne mare.
"Ipak, naglašavamo da srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i Njegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić, i da je Risto Jovanović, koji je uhapšen jer je branio monahinju samo jedan od ponosnih Srba Crne Gore", navela je Srpska lista u saopštenju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading