TERORISTI PRETE NOVOM SADU, TAKTIČKI IZABRANE LOKACIJE? Evo kako izgleda jezivi mejl (FOTO)
Foto: Printscreen

U jezivoj poruci nadvodi se da je na više lokacija postavljen C4 plastični eksploziv.

- Isto kao što se ni u velikom Otadžbinskom Ratu, vi Vojvođani, koji i sami ističete da niste "klasični" sloveni nego ste deo Mitteleurope ili kog kur**... tako ste uvek i bili blagonakloni prema SS-ovcima, Homvedima. Ustašama... kao što ste i sada prema Ukrajinskim naci Banderistima. Postavili smo bombe, C4 plastični ekploziv, sa čeličnom navlakom, koja se prilikom eksplozije razleti. Ne koristimo gsm za aktivaciju, tempirane su sa tajmerom, za danas kasno popodne, tačno vreme vam nećemo reći - piše u jezivoj pretećoj poruci koja je stigla sa adrese u potpisu "Vojska Strelkova i Limonova".

Kako navodi Telegram kanal “Istočna budućnost” ovaj teroristički čin, ugrožavanja bezbednosti građana poslat je istog dana kada je zakazan i dolazak lažnih ekologa na lokaciju izgradnje četvrtog mosta u Novom Sadu.

Po pisanju Telegram kanala “Istočna budućnost” ni to nije slučajnost. Zapravo teroristi koji su uputili preteće pismo naveli su nekoliko lokacija na kojima se nalazi eksploziv, a samim uvidom u lokacije, jasno je da je cilj bio da se policijske snage grada rasporede na veliki broj lokacija, i da ne budu u mogućnosti da brane napredak izgradnje novog mosta na Dunavu.

Podsetimo uz upućene pretnje, navedene su i precizne lokacije gde su navodno postavljene bombe.

Jasno je da oni koji su 1999. godine rušili mostove kod Novog Sada, sada zele da zaustave izgradnju novih mostova uz pomoć korisnih idiota, zaključuje kanal “Istočna budućnost”

Pogledajte kako izgleda zastrašujući mejl.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading