RADOVI NA NAJVEĆEM BEOGRADSKOM BULEVARU Ukidaju se tramvaji, a ovo su sve izmene u prevozu
Printscreen

U sladu s tim, vozila sa linije 44 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u oba smera trasom:

Železnička stanica „Dunav stanica” – Poenkareova – Klanički kej – Viline vode /Tempo/ – Dunavska – Luka Beograd – Žorža Klemansoa – Dunavska – Knežopoljska – Venizelosova i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a, navodi se u saopštenju.

Izmena u radu tramvaja

Prilikom izvođenja radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži u Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od zone raskrsnice sa Beogradskom ulicom do zone raskrsnice sa Ruzveltovom, od 15. oktobra, u 0.30 časova do 17. oktobra, u 3.30 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme ovih radova, tramvaji sa linije 2, 6 i 14 se privremeno ukidaju. Na liniji 5, tramvaji će saobraćati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Omladinski stadion.

Tramvaji na liniji 7 saobraćaće na relaciji Tašmajdan – Blok 45. Na liniji 10, tramvaji će se kretati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Banjica preko Savskog trga. Tramvaji na liniji 12 saobraćaće na relaciji Tašmajdan – Banovo brdo.

Na linijama 9, 11 i 13, tramvaji će saobraćati na svojim redovnim trasama. Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Trg Slavija – Ustanička. Trasa linije u oba smera je: Trg Slavija – Nemanjina – Resavska – Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička. Vozila sa ove linije će koristiti postojeća stajališta.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading