NAJTRAŽENIJI POLOVNI AUTOMOBILI DO 5.000 EVRA Srbi ne odustaju, iako se očekuje pad cena 10:45 Razonoda 0
KADA JE BOLJE ZALIVATI CVEĆE TOKOM VRUĆINA – UJUTRU ILI UVEČE, PRSKALICA ILI CREVO? Samo jedno je ispravno, a mnogi greše 15:16
TRPELA JE UVREDE, SUMNJALI SU U NJENU PAMET Merlin ima IQ 228 smatra se najinteligentnijom osobom 15:12 Razonoda 0
POMERIO JE OGLEDALO U KUPATILU I ZAMALO SE ONESVESTIO "Cela situacija je jeziva, neko te tajno posmatra" 09:26 Razonoda 0
NAKON 100.000 KM POKAZUJU SVOJE PRAVO LICE 5 najgorih automobila - Prvi samo guta pare, a drugi se raspada pred očim 13:42 Razonoda 0
MARINIKA MORA DA ODGOVARA ZA LAŽI: Rušenje države neistinama ne sme da ostane nekažnjeno 20:10 Vesti 0
PRVIH PET MINUTA JE NAJVAŽNIJE Odmah u usta staviti led, doktorka Obradović otkrila šta treba raditi kod ujeda stršljena 16:17 Razonoda 0
BIO MRTAV 45 MINUTA, PA SE PROBUDIO U CRNOJ KESI "Video sam ono što je bilo s one strane i ne bojim se smrti" 13:01 Razonoda 0
OSEĆATE NEPRIJATAN MIRIS U KOLIMA, ZBOG KLIME? Malo ko zna za dugme na suvozačevom mestu, bolje će i hladiti 13:17 Razonoda 0
KOLIKO NOVCA SRBI STAVLJAJU U KOVERTU NA SVADBAMA “Ako ne mogu da plate – neka je ne prave!” 16:03 Razonoda 0
NE NASEDAJTE NA SJAJNE OGLASE Ako volan izgleda ovako, neko je možda "vraćao" kilometar sate 11:43 Razonoda 0
VRANA UKRALA SMOKI SA TRAFIKE Snimak ima dva miliona pregleda, komentari su urnebesni: "Ajde ti sad objasni šefu..." 10:49 Razonoda 0
U SRBIJU DOLAZI LETO KAKVO NIKADA NISMO VIDELI! Ne zavaravajte se, ovo će biti haos, i to ozbiljan 10:33 Razonoda 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
OTKRIVENA PRAVA KANA? Arheolozi tvrde da su našli mesto gde je Isus pretvorio vodu u vino 17:32 Razonoda 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15