PRETNJA ZA SRBINA! Nole dobio još jedno upozorenje iz Australije: Virus ne zna koliko ko ima titula!
EPA-EFE/DAVE HUNT

- Mislim da nevakcinisani igrači neće dobiti vizu za ulazak u ovu zemlju, a i da dobiju verovatno bi morali da budu stavljeni u karantin nekoliko nedelja. Virusu nije važno kako ste rangirani u tenisu niti koliko ste Grend slemova osvojili. Potpuno je nebitno, morate biti vakcinisani da biste zaštitili sebe i druge - rekao je Endrju.

Sa druge strane Novak nije želeo da otkrije da li je vakcinisan.

- U celoj ovoj širini stvari, ja još ne znam da li ću igrati u Melburnu. Ne znam koji će mi biti raspored. Ima previše nagađanja. Mediji mnogo nagađaju i to mi je jako zasmetalo. Nisam se oglašavao previše zato što je svako pravio neke pretpostavke na osnovu onoga što sam rekao pre godinu dana. Jedna te ista stvar se vrti i mnogo se pravi razdor u društvu, ne samo u sportskom, nego u celom društvu, između onih koji su nevakcinisani i vakcinisani - rekao je Đoković.

Rasplet je blizu, ostaje da se vidi šta će Novak odlučiti i u kojem pravcu će ići njegova dalja karijera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (1)

Loading
Milica

19.10.2021 09:25

Dragi Nas Nole, Ako se nisi vakcinisao do sada, učini to sad, kako te cela Srbija voli i obožava, svi ce se vakcinisani za tvojim primerom, ti ceš ih zamoliti, a oni će tebe poslušati odmah, i eto, savršeno sve. Ti ideš u Australiju, živ i zdrav, u Srbiji nema vise korone, i šta ćes više. Molim te Nole Ja imam 72 godine i vakcinisana sam 3 puta, i moj muž i moja deca, svi, cela porodica.👏👏👏