NOLETOVI NAVIJAČI BESNI NA NADALA! Rafa indirektno udario na Đokovića!
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Rafa je govorio o ponašanju na terenu i kontroli emocija.

- Bavim se jogom, meditiram kako bih mogao da kontrolišem emocije u odlučujućim momentima. Uvek na teren izlazim sa pozitivnim stavom. Važno je zadržati samopouzdanje i kada situacija nije idealna - rekao je Rafa.

Nastavio je u istom ritmu.

- Volim da se takmičim, ali se uvek kontrolišem na terenu. Nikada nisam slomio reket, nikada se nisam ponašao ludo. Moja filozifija je da nikada ne odustajem. Isto je i kada igram golf ili fudbal sa mojim prijateljima.

Španac tvrdi da nikada nije imao nekog uzora.

- Kao dete sam trenirao mnogo, ali nisam nikoga imitirao. Divio sam se Samprasu i Agasiju. Voleo sam da geldam njihove duele. Naučio sam od Pita kako da budem agresivan, od Agasija taj borbeni stav. Takođe, Karlos Moja je mnogo uticao na mene.

Ove Nadalove reči baš su naljutile navijače Novaka Đokovića! Oni smatraju da je Rafa indirektno poslao otrovnu strelicu u pravcu naše asa i njegovog ponašanja na teren.

- Namerno je ovo uradio, dokle više tako? - samo je jedan od komentara navijača našeg asa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mališa

18.10.2021 18:25

Pa, može da priča šta hoće, Nole se vozika pored Save i ostaje najbolji, a oni se operišu i padaju. Samo pozitivno, polako i istrajno. Odmoriti se gubitnika koje brane propali engleski i američki novinari. Napred, idemoooo!