GROMADA Trener Partizana pobedio Zvezdu, pa zbog jedne rečenice igračima održao govor koji nikada neće zaboraviti (VIDEO)
Printscreen

Ćetković je čuo kako se jedan od njegovih igrača naglas, da ga i zvezdaši čuju, posle pobede pohvalio da "nikada nije izgubio na Marakani", zbog čega je trener Partizanovih kadeta ovo rekao ekipi:

- Pobedili smo, pa, prvo, čestitke na zalaganju. To je fudbal, to je način na koji treba da igramo - krenuo je da govori, a kada je počeo aplauz mladića u crno-belim dresovima, nastavio:

KOLIKO IGRAČA PROIZVODE NAŠI KLUBOVI? Partizan šesti, Zvezda osma...

- Još nešto... Još nešto. Jako je ružno kad pobedite, pa komentarišete "Nikad ovde nismo izgubili!", ili šta već. To je jako ružno. Nemoj da sam te čuo više nikada u životu to da kažeš. Moraš da poštuješ neke stvari. Kad pobediš, da budeš gospodin i izađeš. Isto tako: izgubiš, pa gospodski izađeš. Nemoj više nekog da sam čuo da onako nešto kaže. Je l' jasno?

 

 

Đorđije Ćetković je, potom, objavivši pomenuti snimak na Instagramu, poručio:

- Učimo decu da budu ljudi! Talenat pobeđuje na utakmicama, ali timski rad i inteligencija osvajaju šampionate.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rade NS

25.10.2022 12:59

To je ta ogromna razlika koja nas cini najboljima,nasi treneri ovako uce decu i zato smo sampioni,zato imamo najbolju,najcenjeniju skolu fudbala,bravo majstori! Ponos svih GROBARA