PARTIZAN NA POPRAVNOM Stolica najavio promene i obećao debi novajlije
Alo!/Marko Metlaš

Crno-beli će u subotu (21.00) dočekati tim iz Bačke Topole, a vicpervak Srbije u prva dva kola Superlige gostovao je Javoru (4:0) i Radničkom iz Niša (3:3).

- Očekuje nas izuzetno kvalitetan protivnik, jedan od najbolje organizovanih klubova u Superligi. Ovo je prva utakmica na našem stadionu, srećni smo zbog meča u našoj kući. Pozivamo navijače da vide novi tim i neke igrače koji će prvi put zakoračiti na naš stadion. Važno nam je razumevanje za proces koji prolazimo, u fudbalu ništa nije instant i brzo, kao i u životu - izjavio je Stolica na konferenciji za medije.

ILIEV ODUŠEVLJEN NOVIM DRESOVIMA "Nikad lepši"

Strateg crno-belih istakao je da je ekipa dobro analizirala utakmicu protiv Radničkog u Nišu u kojoj je osvojila samo bod.

PARTIZAN NA POPRAVNOM Stolica najavio promene i obećao debi novajlije

FK Partizan

 

 

- Bilo gde mora da posrtoji vreme za proces. Drugačije ne može da se funkcioniše. Nama je otišlo desetak igrača. Novi trener, novi stil igre...Ali to nije vrsta bilo kakvog izgovora. Azbuka mora da se uči od početka. Uigravanje i mehanizmi koji su potrebni su sastavni deo toga. Nismo zadovoljni rezultatom u Nišu, ali mislim da smo uspeli u trenažnom procesu da pomerimo neke stvari bliže onome kako želimo da bude - rekao je Stolica.

Trener Partizana rekao je da će ogromne vrućine biti problem za fudbalere oba tima, ali da je dobra stvar što se utakmica u Humskoj igra u večernjem terminu.

GENERALNI DIREKTOR CRNO-BELIH JASAN Vazura: Platićemo dug Zvezdi, to je nefer presuda

- Dobili smo najbolji mogući termin. Visoke temperaturu brinu zbog zdravlja igrača. Teško da ćemo gledati neki visok tempo svih 90 minuta. Verujem da će biti koliko, toliko lakše zbog termina - rekao je Stolica.

Bivši trener Vojvodine i Olimpije najavio je da je krilni napadač iz Malija Fuseni Dijabate spreman za debi u crno-belom dresu.

- Dijabate je jedan od igrača sa velikim kvalitetom, u to ćete se uveriti na prvoj utakmici. Verujem da će povećati kvalitet kompletne ekipe. Specifičan igrač, verujem da ćete to videti na sutrašnjoj utakmici - izjavio je trener crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading