OSTALA JE JOŠ JEDNA UTAKMICA! Menig i Šćekić zovu "grobare" na stadion!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kvinsi Menig bio je zadovoljan posle dva gola.

- Ponosan što je ovaj tim pobedio i uzeo nova tri boda! Zaista, što sam duže ovde, shvatam koliko je važan kolektiv, koji je ispred pojedinca, a svaki moj gol je plod timskog rada. Ostaje nam da se fokusiramo na ovu poslednju utakmicu u sezoni u kojoj je važno da uzmemo nova tri boda i sa pet bodova prednosti odemo na zasluženu pauzu. Biti jesenji prvak posle sedam godina nije mala stvar, a uz to sedmi put u istoriji igrati proleće u Evropi - rekao je Menig.

POZNATI MUZIČAR OBOŽAVA PARTIZAN! Za sve je kriva utakmica sa hrvatskim timom, posebno je zapamtio heroja nacije, ipak veže ga i prijateljstvo sa velikim zvezdašem!

Aleksandar Šćekić je takođe bio zadovoljan učinjenim ove sezone.

- Kvinsi je otvorio lepo utakmicu, a potom sam i ja, posle akcije sa Marko Živkovićem, dao gol i već postavio bazu da možemo mirno da privodimo utakmicu kraju. Ostala je još jedna utakmica do kraja polusezone koju želimo da krunišemo još jednom pobedom i time sa razlikom od barem plus 5 potvrdimo titulu jesenjeg prvaka. Partizan je mnogo uradio ove godine, igramo dobar fudbal, ušli smo u dalji tok evropskog takmičenja i jesenji smo prvaci i konkurenti za titulu. Ima mnogo da se igra, ali se nadamo svi da će Grobari prepoznati ovaj momenat i sa punih tribina nas gurati ka tituli - rekao je Šćekić.

PARTIZAN POZVAO GROBARE: Dođite da zajedno proslavimo jesenju titulu i evropsko proleće

Partizan meč protiv Kolubare se igra u subotu od 12.55.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading