POZNATI MUZIČAR OBOŽAVA PARTIZAN! Za sve je kriva utakmica sa hrvatskim timom, posebno je zapamtio heroja nacije, ipak veže ga i prijateljstvo sa velikim zvezdašem!
EPA/ JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Čuveni muzičar Edi Grant rodom iz Gvajane više puta je dolazio u našu prestonicu, a pored toga veliki je navijač Partizana.

EPA/ NIC BOTHMA

 

 

Oduvek je bio veliki fan ''najvažnije sporedne stvari na svetu'', a crno-beli tim mu je najbliži srcu.

LJUBAV NA PRVI POGLED

Pre osam godina Edi Grant je progovorio o tome kako je postao navijač Partizana.

Za sve je zaslužan meč crno-belih protiv Rijeke 1999. godine na kome je prisustvovao, a posebno ga je oduševilo navijanje.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Volim da igram fudbal i pratim ga stalno. Kada sam prvi put bio na utakmici u Beogradu, Partizan je igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Bila je veoma uzbudljiva utakmica, a navijači su na mene ostavili sjajan utisak. U životu sam odgledao hiljade fudbalskih mečeva, ali retko koji sam zapamtio kao taj. Zbog te utakmice sa Rijekom sam ostavio srce u ovom klubu - kazao je Grant u Beogradu pre osam godina.

ALEKSANDAR MITROVIĆ

Tom prilikom pričao je o tadašnjim igračima Partizana.Požalio se da ne može da zapamti srpska prezimena, ali jedno je dobro upamtio.

AP Photo/Peter Morrison

 

 

- Partizan ima dosta mladih igrača, teško mi je da naučim prezimena, znam Aleksandra Mitrovića. Da, to je taj. Ako naučim prezimena vaših igrača, zaboraviću tekstove pesama - pomenuo je tada Grant.

VELIKI PRIJATELJ BORE ĐORĐEVIĆA

Osamdesetih godina prošlog veka snimio je pesmu ''Amestrdam'' sa jednom od naših najpopularnijih rok grupa ''Ribljom ćorbom''.

 

Komentari (0)

Loading