KLOP NAREDIO: Dovedite mi Srbina, ali ne jednog - već DVOJICU!
EPA-EFE/Phil Noble

 

Trener Liverpula ima ozbiljne planove.

Fudbaleri Liverpula ostali su bez titule, a umalo i bez učešća u Ligi šampiona tokom sezone 2020/21. To je bio jasan signal Jirgenu Klopu i upravi "Redsa" da krenu u potragu za pojačanjima koja bi im povratila status favorita za osvajanje pehara.

Jirgen Klop je izgleda odlučio da će ovog leta glavne mete biti srpski fudbaleri. Ne jedan, već dvojica naših reprezentativaca. 

Nakon odlaska Žoržinja Vajnalduma potraga za njegovom zamenom mogla bi da bude okončana dolaskom Sergeja Milinkovića Savića za koga Lacio traži oko 80.000.000 evra. Prema pisanju engleskih medija Liveprul će pokušati da maksimalno smanji taj iznos i na dobrom je putu da to i uradi.

Drugi član selekcije "orlova" takođe bi trebalo da stigne iz Italije. Liverpul već godinama nema pravu devetku i napadača koji garantuje veliki broj golova. Divok Origi je precrtan, a Roberto Firmino nije u formi koja ga je krasila godinama unazad, mada on i nije klasičan napadač pre svega. Upravo zbog toga krenulo se u napad na Dušana Vlahovića koji je procenjen na 60.000.000 evra.

KLOP NAREDIO: Dovedite mi Srbina, ali ne jednog - već DVOJICU!

Tanjug/Ap

 

Dakle 140.000.000 za dvojicu Srba? Klop je baš odlučio da odreši kesu, a navijači "Redsa" se nadaju da će ih Nemac obradovati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading