ZVEZDA PONOVO POKAZALA VELIČINU! Crveno-beli i Milan Borjan ispunili san Milošu, a za sve je "kriva" njegova tetka! (VIDEO)
Twitter printscreen

 

Svaki mališan ima neku želju za svoj rođendan, naročito ako je u pitanju onaj posebni, 18. Tako je jedan Miloš, koji boluje od paralize, poželeo da upozna Milana Borjana, ali nije znao kako da dođe do njega. Međutim, zaboravio je da ima super tetku.

Naime, Miloševa tetka je pre dva dana putem Tvitera zamolila za pomoć kako bi došla do Borjanovog dresa, a nedugo zatim dobila je odgovor direktno od Crvene zvezde.

- Ljudi, imam problem! Iz sfere fudbala znam samo loptu, stativu i Darka Pančeva... elem, imam jednu divnoću od sestrića koji nažalost ima paralizu. U decembru puni 18 i sad, taj moj Miloš obožava izvesnog Milana Borjana! Ima li neko ko zna kako da dođemo do dresa, lopte, bilo čega. naravno,s a posvetom - napisala je tetka, a odmah nakon toga sa "Marakane" u joj se javili i potrudili da Miloš proslavi rođendan kako dolijuje.

Dres je Milošu obećala i Sneža Borjan, a Zvezda je u međuvremenu u subotu doputovala u Kragujevac gde su se pomenuti momak i Borjan i upoznali. Pored Borjana, i nekolicina drugih fudbalera Zvezde su posetili Miloša.

Naravno, tetka je u međuvremenu pružila veliku zahvalnost samoj Zvezdi, njenom kapitenu, Sneži... uz napomenu da nije mala stvar ispuniti san jednom dečaku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading