IDEALAN LJUBIMAC ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK Persijske mačke, ptice lepih šara, zečevi, reptili, evo ko čeka vašu ljubav
Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da svaki znak može da pronađe svog malog prijatelja među životinjama, ali i da od horoskopskog znaka zavisi koji će to ljubimac biti. Priroda vašeg horoskopa ukazuje na "slaganje" sa ljubimcem, pa se tako smatra da pojedini ljubimci i znakovi imaju posebne podudarnosti.

Ovan

Ovnovi su po svojoj prirodi veoma veliki radoholičari, vole da su u pokretu i nikada ne miruju. Čak i kada je vreme za odmor, oni su aktivni i užurbani, a ljubimac koji odgovara ovom znaku je uvek pun energije i obožava trčanje. Uz ovakvog ljubimca vam nikada neće biti dosadno, stalno ćete ga šetati i istraživati avanture i pustolovine, verovatno ste već i pogodili, a u pitanju je pas.

Bik

Poput Ovnova, i Bikovi su radoholičari, ali vole da uživaju i odmaraju većinom vremena. Bikovima je potreban ljubimac koji će stalno biti tu za njih, koji će im pružiti ljubav, jedna vesela životinjica. Retriver ili labrador su idealna rasa za vas, ali i mačka jer voli da se mazi i uz vas je ceo dan.

Blizanci

Njihov avanturistički duh, interligencija i želja za izazovima su prisutni i kada je izbor ljubimca u pitanju. Zato astrolozi smatraju da je idealna životinja za ovaj horoskpski znak papagaj. Za učenje i pripitomljavanje ove životinje je potrebno više vremena, živaca i energije od ostalih životinja, a Blizancima to neće pasti teško s obzirom na njihovu radoznalu prirodu.

Rak

Po svojoj prirodi Rakovi su veoma osećajni i emotivni, pa im je potreban i ljubimac koji im pruža ljubav i o kome će da brinu po ceo dan. Idealne životinje za ovaj znak su mali glodari, poput hrčka ili morskog praseta, leminga ili degua. Oni mogu biti super društvo jednom Raku, koji će većinu vremena provesti sa svojim malenim životinjicama.

Lav

Njihova senzualna priroda i prevelika želja za pažnjom može dovesti do toga da ljubimac koji odaberu bude veoma sličan njima. Lavovima odgovara miran i umiljat ljubimac, po mogućstvu koji se ne viđa često. Njbolji izbor za njih su mačke, poput Maine Coon vrste koja mami poglede gde god da se nalazi. Pored mačke mali pas poput Pomeranca je takođe dobar izbor za prirodu Lava koji voli luksuz.

Devica

One su veliki perfekcionisti i vole da sve bude u redu i onako kako oni žele. Ljubimci koji bi odgovarali Devicama su mali psi koji se ne linjaju i ne osećaju ili ribice. One su poznate po tome da konstantno idu i čiste sve po kući, pa ljubimac koji previše pravi nereda im se ne bi dopao.

Vaga

Velike su estete i veoma vole da sve oko njih izgleda lepo, pa i kućni ljubimac sa kojim provode vreme. Persijske mačke, ptice lepih šara i zečevi mogu biti savršeni mali prijatelji za ovaj znak.

Škorpija

Njihova priroda jeste veoma mistična, avanturistička i stvastvena pa ljubimac koji bi ovom znaku odgovarao je veliki pas, poput Nemačke doge. Pored ove vrste psa u društvu Škorpije bi se mogli naći i manji reptili, poput gekona.

Strelac

Oni su večiti avanturisti, veoma su slobodoumni i obožavaju da putuju, pa bi im zbog toga odgovarao ljubimac koji neće zahtevati mnogo obaveza i koji nema preveliku potrebu za vlasnikom. Malene životinje poput ribica i kornjača su idealan izbor za ovakvog avanturistu.

Jarac

Veoma tvrdoglavi, uporni i jako nezavisni ljudi se nalaze u ovom znaku, a kao takvima bi odgovarao ljubimac oko kojeg neće imati previše obaveza. Zato je mačka idealan izbor, pa izaberite ovu životinjicu koja pleni svojim izgledom poput persijske ili bilo koje mace sa atraktivnijim izgledom.

Vodolija

Kreativna i luckasta priroda ovog znaka ih čini osobenjacima. Obožavaju da eksperimentišu, pa bi egzotična životinja poput papagaja, glodara ili gmizavaca odlično odgovarala. Atraktivna priroda i izgled ovih životinja će zadovoljiti vaš karakter, koji je veoma avanturistički.

Ribe

Ovaj znak je veliki romantičar i veoma su nežni, pa bi ljubimac koji je nežan i koji voli maženje bio idealan izbor za Ribe. Maleni zečevi ili hrčak su dobar izbor, koji će ujedno da zadovolje njihovu potrebu za nežnošću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading