Preživeo smrtonosnu avanturu!
Balkan Trip

Iako je Radovan poznat po bukvalnom izazivanju avantura, ni njemu nije bilo baš najlakše na ovom krajnje nepredvidivom terenu koji od starta budi adrenalin, s obzirom da je sam ulaz jedva dovoljan da se čovek provuče kroz njega.

Glava mi udara”, požalio se Radovan dok se provlačio kroz preuske prolaze.

Ako ti je lakše, posle je još uže”, dobacio mu je vodič.

 

Perina pećina, je po procenama stručnjaka, ostatak nekadašnjeg rudnika i postoji mnogo legendi o njenom nazivu. Jedna od njih je da je vlasnik rudnika, Pera, umro upravo ovde. To saznanje dodatno doprinosi misteriji i opasnosti ovog mesta.

Radovan je uspešno prošao kroz svih 70 m svojevrsnog rolerkostera pećine. Sama putanja puna je nepredvidivih prepreka, od nestabilnog tla do slepih miševa.

Nikad ih nisam video ovako blizu”, prokomentarisao je Radovan o bliskom susretu sa ovim čestim pećinskim stanovnicima.

Potrebno je biti iskusan pri spuštanju kroz Perinu pećinu, kako ne biste završili kao vlasnik nekadašnjeg rudnika. Radovan je imao i iskustva, a i sreće na ovoj putešestviji koju, kao i ostale njegove avanturističke poduhvate, možete pogledati OVDE, a i premijerno sredom u 14:30 samo na Balkan Tripu.

Ukoliko vam se ova emisija dopala, sigurni smo da ćete na telekomovoj mreži kablovskih kanala naći još mnoge o lepotama Srbije i Balkana koje vas neće ostaviti ravnodušnima

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading