SNS
Foto: Alo/Alo!

Okupljeni građani već čekaju u redovima kako bi potpisima iskazali podršku Srpskoj naprednoj stranci za predostojeće lokalne izbore.

Siniša Mali za Alo!

Na pitanje novinarke Alo! u vezi sa boravkom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku, te odlaganjem glasanja o rezoluciji o Srebrenici, Siniša Mali kaže:

- Borba apsolutno daje rezultate. Videli ste, na kraju krajeva, proteklih par dana koji su bili izuzetno teški, pogotovo za predsednika Vučića koji je 5 dana proveo u Njujorku boreći se za istinu, pravdu, za to da se čuje i reč Srbije, da se izborimo protiv rezolucije koja naš narod hoće da prikaže kao genocidan. S druge strane, to je samo deo pritiska na Srbiju. Nekoliko puta, predsednik Vučić je to rekao, nije to pritisak na njega, kao što neki iz opozicije to hoće da prikažu. To je pritisak na našu zemlju. Kada je Savet Evrope u pitanju, to nije više tako laka i jednostavna pobeda kao što je neko očekivao. Rezolucija i glasanje oko rezolucije, kada je GS UN u pitanju, takođe se odlaže, ja smatram to velikom pobedom Srbije, velikom pobedom napora, vremena i istine o kojoj je predsednik Vučić razgovarao sa velikim brojem svetskih lidera. Videćemo kako će to izgledati. Na nama je da se borimo za istinu i za Srbiju, to je borba koju sprovodimo zajedno sa predsednikom godinama unazad i to je politika od koje nećemo odustati. Videćemo kako će glasanje na kraju da bude. Očigledno je da neće biti laka pobeda sa njihove strane, ako uopšte bude bila pobeda - kazao je Mali za Alo!

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević potpisao podršku listi Srpske napredne stranke - Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra!

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Starom gradu, počelo je prikupljanje potpisa podrške listi Aleksandar Vučić - Stari grad sutra.

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 02. juna dao je član Predsedništva i Predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka Petrović.

Predsednica NSRS Ana Brnabić upravo je potpisala podršku listi SNS u prostorijama na Savskom vencu.

SNS

Alo

 

Među prvima je svoj potpis dala dr Nada Macura, na Opštini Savski venac.

SNS

Alo

 

Podršku je dao i naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević.

Ministarka Dubravka Đedović iskazala je svoju podršku potpisivanjem liste. 

SNS

Alo

 

Potpis je dala i ministarka Irena Vujović.

SNS

Alo

 

Potpis je dao i direktor Kancelarije za KiM dr Petar Petković.

SNS

Alo

 

Na Zvezdari je potpis podrške stigao od potpredsednika GO SNS Siniše Malog. članice Predsedniptva SNS Darije Kisić i člana GO SNS Mihaila Jovanovića.

Sinisa Mali

Alo

 

Podršku listi SNS je dao i poznati voditelj Žika Nikolić, poznat i kao Žika Šarenica.

Takođe, potpis podrške dao je i jedan od najtrofejnijih košarkaša u istoriji naše zemlje Dejan Tomašević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading