par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svoje iskustvo je podelila na Tviteru, a kako kaže, sve se desilo veoma brzo.

,,Juče sam otišla na kafu sa nekim tipom. Kad je otišao u toalet, gej muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je parče papira sa porukom "Previše crvenih zastavica. Beži. Spasi se, devojko" napisala je Hajda i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava je postala viralna, a poruka ovog muškarca raznežila je mnoge. Zbog ovog dobrog dela, mnogi ga nazivaju herojem, pravim muškarcem... Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu.

,,Ne mogu da verujem koliko su te zastave morale biti jarko crvene kada ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja''  prokomentarisao je neko, a Hajda mu je odgovorila: "Da, videle su se poput mojih crvenih noktiju."

Mnogi tviteraši su se složili da je ovaj anonimni muškarac možda i spasao život ovoj devojci, koja je bila previše fina da pobegne tokom samog sastanka.

,,Jednom sam bila na sastanku i konobar je bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad, je li to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu'' napisala je jedna devojka koja je na malo drugačiji način dobila signal od muškarca da je vreme da "beži".

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading