NAPUSTIO GRAD I OTIŠAO U SELO NEBU POD OBLAKE – mladić koji je promenio život iz korena
Balkan Trip

On je imao jednu posebnu ideju koja ga je i podstakla na ovaj životni potez. Želeo je da napravi nešto drugačije što će koristiti i njemu i svima koji se zažele uživanja i relaksacije, a on je domaćin kakav se retko sreće pogotovo među mlađim generacijama. Luka brine o svakom deliću domaćinstva i uspešno istrajava u seoskom turizmu.

Njegova priča je zainteresovala Goricu Stamenović, autorku Balkan Tripove emisije „Ture kroz avanture“ te je rešila da ode u Igrište, podno Kopaonika, gde se nalazi ovo ljupko etno domaćinstvo i upozna ovog vrednog mladog čoveka.

„Sad je u modi da se živi u gradu, ali ja sam tako odlučio i ne kajem se nimalo“, rekao je Luka.

Luka je renovirao svoje staro imanje u prelepo etno selo Milanović, danas bogato s mnogo stalnih gostiju koji se iznova vraćaju na ovo imanje. Etno selo Milanović u Igrištu, podno Kopaonika, pruža svojim gostima sve što im treba. Od udobnog smeštaja urađenog u ušuškanom etno stilu gde vas budi cvrkut ptica, do kupanja pod otvorenim nebom u bazenu. Bazen se nalazi u prostranom dvorištu ovog gazdinstva i ima posebnu vodu kojom se ne mogu tek tako pohvaliti domaćinstva slična ovom.

A ni to nije sve. Ovo domaćinstvo ima bezbroj voćnjaka i povrtnjaka gde možete ubrati sve što vam treba. Ako ste tragali za spojem lepote i komfora, u etno selu Mičanović ćete to sigurno naći.

„Zaista neverovatno lepo izgleda“, prokomentarisala je Gorica.

NAPUSTIO GRAD I OTIŠAO U SELO NEBU POD OBLAKE – mladić koji je promenio život iz korena

Balkan Trip

 

U vreme kada svi ubrzano živimo i treba nam bar malo odmora od svakodnevnog sredstva, ovo je savršen beg za regenerisanje duha i tela.

Luka Milanović i njegovo domaćinstvo su pravi živi dokaz šta sve mogu da učine volja, ljubav i trud, a u to se možete uveriti OVDE.

Za još ovakvih inspirativnih ljudi upoznajte se sa emisijama televizije Balkan Trip i Telekomove mreže kablovskih kanala gde njihove priče čekaju na vas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading