UZNEMIRUJUĆE Žene sa luksuznim automobilima ukrale ukrasne saksije sa privatnog parkinga! Cena jedne je izuzetno velika
Printscreen

Printscreen

 

Na snimku ćete videti ženu kako se približava svom parkiranom automobilu. Tokom telefonskog poziva, ukrasne saksije za cveće nisu zaobišle njenu pažnju. Zaustavila se tik do njih, otvorila gepek, natovarila i otišla.

"Uzele su tešku saksiju od terakote, oko 30 kg po komadu, veličine oko 60 cm. Nažalost, to se i događa", kaže vlasnik restorana Andrea Ena.

Nepunih 5 sati kasnije, druga saksija je nestala

Na parking je došla još jedna žena, u drugom automobilu. Parkirala se i otišla da proba koliko je teška saksija. Vratila se da otvori prtljažnik automobila, a zatim strpala saksiju u gepek. " Ne radi se ni o vrednosti koje bi saksije mogle da imaju, možda 150 evra po komadu, već se radi o principu da ćemo danas zbog jedne obične saksije raditi takve stvari", kaže Andrea. 

Saksije sa cvećem ukrale su žene u luksuznim automobilima 

Zanimljiva za obe krađe je činjenica da su žene ukrale ukrasne saksije sa cvećem na otvorenom, obe u luksuznim automobilima u razmaku od nekoliko sati. Vlasnik ih je držao na privatnom parkingu, koji iznajmljuje zajedno sa zgradom u Horskom parku, gde se sprema da otvori novi restoran.

https://www.noviny.sk/krimi/607489-video-zeny-na-luxusnych-autach-ukradli-zo-sukromneho-parkoviska-restauracie-ozdobne-kvetinace

Ukradene saksije sa cvećem nisu jedina neprijatnost koja se žrtvi dogodila poslednjih dana

"Baš sam juče ujutro pronašao poklon na vratima automobila, tamo su ključem ogrebala cela vrata", kaže Andrea. U vezi sa ukradenim saksijama sa cvećem, vlasnik restorana je već podneo krivičnu prijavu protiv nepoznatog počinioca.  Žene mogu biti kažnjene do 331 € za dokazivanje krivice protiv imovinskog prekršaja. 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading