USPEŠNA POLICIJSKA AKCIJA NA VOŽDOVCU Policija otvorila vrata "ovnom", pa vlasnika skidala sa tavana!
Foto: Youtube/Printscreen

Policajci su vrata otvorili uz pomoć "ovna", a unutra su imali šta da vide - masivni "pozlaćeni" nameštaj sa čijeg mebla nije čak ni skinut sav najlon, potom šljašteće kristalne lustere, stojeće ikebane, rese na naslonu teških stolica... Između dva dekorativna luka okačen je televizor, a ni na tapetama nije manjkalo ukrasa. Naravno, zlatnih. U svem tom "sjaju i luksuzu" tužno je delovao samo vlasnik kog je policija skidala sa tavana na kom se krio.
 

USPEŠNA POLICIJSKA AKCIJA NA VOŽDOVCU Policija otvorila vrata

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pokušali da prisvoje tri parcele na Voždovcu

Podsetimo, uhapšene su četiri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i pranje novca.

Sumnja se da su S. S. (31), S. S. (56), H. I. (40) i R. M. (42) od 2019. do 2021. godine, u nameri da protivpravno prisvoje tri katastarske parcele na teritoriji opštine Voždovac ukupne površine od oko 1.000 kvadratnih metara i izvrše njihovu konverziju, predali falsifikovane isprave prilikom podnošenja zahteva za upis nepokretnosti u Službi za katastar nepokretnosti.
Osumnjičeni su koristili falsifikovane ugovore o kupoprodaji nepokretnosti - prenosu prava korišćenja zemljišta uz naknadu, gde se kao potpisnici - prodavci navode preminule osobe. Izvršenim proverama u nadležnom sudu utvrđeno je da ugovori sa preminulima nisu zavedeni.


Prisvojili 40 miliona dinara

Ukupna vrednost nekretnina koje su na ovaj način osumnjičeni protivpravno prisvojili je oko 40 miliona dinara. Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading