KO JE MILE KAPETAN Škaljarac koji je izdao klan, pa brutalno ubijen! Njegovo ime pomenuo i Vučić sinoć
PInk/Printskrin

 

Škaljarac Milan R. za koga se osnovano sumnja da je davao informacije pripadnicima “kavačkog klana” i pomagao da se namame žrtve, poznat je po nadimku Mile Kapetan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je rekao da je kraj ovog pripadnika škaljarskog klana bio “užasan”.

Ovaj nadimak se čuje i u snimku u kome se priprema otmica i ubistvo Lazara Vukićevića.

Pretpostavlja se da je Milan R, inače Baranin posle toga ubrzo ubijen, ili u Crnoj Gori ili u nekoj od zemalja regiona. Za njegovu smrt, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi se u vezu Zvicer i njegova ekipa, pišu Novosti.

Podsetimo, Vukićević je jedna od žrtava ovog ozloglašenog klana koja je najmonstruoznije mučena, unakažena i zverski ubijena.

Lazar Vukićević je nestao u oktobru 2020. godine, a poslednji put je lociran na Banovom Brdu i od tada mu se gubi svaki trag.

Predsednik Srbije, sinoć je, gostujući na TV Pink izjavio da mu je život ugrožen, ali da će Srbija pobediti.

– Suština je u tome da nismo to pokazali, snimke, vi biste nam rekli to je obračun sa klubom, navijačima ili ne znam kim već. To ste i govorili pre samo mesec dana, sprdali ste se sa ćevapima, a mi nismo hteli da pokazujemo od početka, da ne bismo ugrozili istragu. Prvi snajper sa stadiona je onaj sa kojim je Belivuk trebao da bude ubijen, pa je navukao potencijalnog ubicu koga su ubili. Nikada kriminalci neće biti jači od države, a pomislili su da jesu. Kriminalci će biti manji od makovog zrna. Mogu mene da ubiju i ništa neće moći da promene, Srbija se nikada neće vratiti u prošlost. Nema povratka unazad. Zgazićemno narko bandu, odseći ćemo glavu mafiji, a naša država će biti bezbedna za našu decu. Vi koji to zloupotrebljavate, pa štitite one koji su stvarno sa njima nećete uspeti – rekao je predsednik Srbije.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading