majka ubijene dece
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Međutim,kada su okrivljeni Uroš Blažić i njegov otac Radiša uvedeni u sudnicu nastao je haos i totalna pometnja.

 Nastala je vika i pometnja , pre samog ulaska u sudnicu, čuvari su brzo reagovali i Blažići su trčećim korakom okovani sa lisicama na nogama pobegli uz pratnju čuvara i obezbeđenja.

Kako se moglo čuti od ožalošćenih roditelja koji su napuštali sudnicu njih je pogodilo što je Blažić između ostalog ušao u sudnicu pognute glave i sa pancirom na sebi što ih je dodatno uznemirilo.

 - Sada ne drži glavu visoko podignuto kao onomad. Nije više gord. Šta će mu pancir pa naša deca ga nisu imala onda kada ih je streljao bez razloga. Njega štite umesto da mu se odmah presudi. Da li su svsni koliko je on života uništio - rekao je jedan od roditelja posle incidenta.

Majka Kristine i Milana Panića po incidenti je rekla šta se dogodilo.

- Svi smo skočili na njega, otac nije ušao još u tom trenutku, lomili su se stolovi, ovo je mučenje, nije suđenje. Zločinac nas nije gledao, gledao je u pod, ušao je pognute glave - dete hrabrost. Deset metaka je ispalio u mog sina, a osam u moju ćerku i sad mu se sudi, njemu samo doživotno i doviđenja. Ne treba da mu se sudi! Pobio nam je decu  Pun je kombi onesvešćenih majki - kaže Zorica Panić

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading