EVO KO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO RANKA ESKOBARA! Uhapšena i još jedna osoba!
Foto: Alo

 

Uhapšena je još jedna osoba, čiji je identitet za sada nepoznat, a koja se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu. Reč je o pripadnicima ogranka kavačkog klana, a sumnja se da su plaćene ubice.

Za svega nekoliko sati policija je identiifkovala počinioce, a za manje od 48 časova oba napadača su locirana i uhapšena.

Oni su se krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde je pronađeno i oružje. Kako saznaju mediji, pretres stana je u toku.

EVO KO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO RANKA ESKOBARA! Uhapšena i još jedna osoba!

Printscreen

 

Ubijeni Radošević, podsetimo, navodno je bio visokopozicionirani pripadnik nikšićke kriminalne grupe i blizak škaljarskom klanu i njegovom vođi Jovanu Vukotiću, koji je likvidiran u septembru prošle godine u Istanbulu.

Kako su mediji preneli, Radošević je ubijen dok je u kafiću na benzinskoj pumpi, u koji je navraćao gotovo svakog dana, ispijao kafu.

Kamere si snimile dvojicu napadača obučenih u crno, s kapuljačama i hirurškim maskama na glavi, kako ulaze u lokal u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 očevidaca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragoljub

11.03.2023 22:01

Umesto da ih ostave da se kokaju oni ih stite i hapse,pusti bagru ili ih proteraj ali djavo djavola ne proteruje posebno ak su na tudjoj teritoriji,medj tudjincima.