DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Bivši obaveštajac ukazao na nešto neobično u slučaju zaklanog srpskog mornara
Italijanska policija

U Đenovi je zaplenjeno 450kg kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru sa tovarom kafe iz Brazila, a pored droge na brodu pronađen je i zaklan moreplovac, državljanin Srbije, čiji je identitet ustanovljen tokom jučerašnjeg dana. O ovoj temi je govorio Boža Spasić.

Podsetimo, Mornar Dragan Panić (51) iz Omoljice kod Pančeva pronađen je sa prerezanim grkljanom na teretnjaku koji je iz Brazila u italijansku luku Đenova prevozio kafu i 450 kilograma droge.

- Ubijeni čovek je bio varilac na brodu i radio je sedam godina. U Italiji je ovo izazvalo veliko uznemirenje. Tu se radi o nekih 30 do 35 miliona evra droge koja je toliko vredna na evropskom tržištu. Kome je bila namenjena to će se verovatno saznati - rekao je Spasić.

Na brodu "MSC Adelejd", koji je iz Brazila došao u italijansku luku Đenova, zaplenjeno je 450 kilograma kokaina visoke čistoće, koji je bio sakriven u kontejneru s kafom, a istražitelji su se šokirali kad su, prilikom pretresa plovila, pronašli i telo Srbina s prerezanim grkljanom!

Spasić ističe da je zanimljiva i činjenica i detalj o kom bi trebalo posebno razmisliti, a to je da je čovek ubijen, a da je droga ostala. Spasić ističe i da se porodica oglasila i rekla da on nema nikakve veze sa drogom.

- Moram samo da naglasim da se porodica oglasila i da je rekla da ubijeni čovek nema nikakve veze sa drogom. Obično vi izaberete, da vam mula, čovek koji prenosi drogu je lice koje je van tokova, koje je van bilo kakve sumnje. Ovde bi sačekao istragu, ali je vrlo interesantno da se radi o ubistvu čoveka. Imamo različite spekulacije, da je ubijen jer je nešto video. Međutim, on je ubijen, a droga je ostala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading