POTRESNI DETALJI Ministar policije se oglasio o ubistvu porodice Đokić
Foto: Ilustracija

- Veoma aktivno radimo. Kolegama iz Niša je stigla pomoć iz Beograda. Cela jedna porodica je zatrta i to mirni ljudi koji nisu bili u kriminalu. Nije bilo nikakvog razloga da se takvim ljudima nešto loše desi - rekao je Aleksandar Vulin.

On kaže da je policija pronašla dosta dokaza koji upućuju na to šta se desilo i zbog čega se desilo.

Ministar nije hteo da se vremenski obaveže, ali ističe da policija neće prestati da traži dokaze o ubistvu porodice Đokić.

- Dajemo sve od sebe - rekao je Vulin.

 

Ministar je otkrio potresne detalje sa mesta ubistva porodice Đokić.

- Majku (Gordana Đokić) smo identifikovali po nakitu, a ćerku (Lidiju Đokić) po kosi vezanoj u rep - rekao je Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beki

13.10.2021 11:18

Pošten svet se razoružava ne pruža im se šansa da se odupru kriminalcima. Kada se podnese zahtev za oružje za ličnu bezbednost, onda nastaju pitanja od referenta u PS " što će vam? Mi vas štitimo"..........na kraju dođe ono famozno policijsko diskreciono pravo koje ima samo u Srbiji. Šta sada ima majka i rodbina ove porodice koja je ugašena što će policija pronaći ili neće pronaći počinioce ovog gnusnog dela? Ako se pronađu počinioci profitiraće samo policija, svi mediji će da bruje o tome, a neutešna majka i rodbina će da pate doživotno. Svakom poštenom građaninu treba da bude pružena šansa da se brani i odbrani. Ako država garantuje bezbednost, a nemože svakom građaninu što je normalno ona mora da snosi posledice jer je onemogućila određen broj poštenih građana da se sami štite.

boki

13.10.2021 12:24

Nema predaje cela Srbija ceka da se otkriju ubice porodice policija i tyzioci polazi veliki ispit pred javnoscu i narodom