mtel
Foto: Promo/m:tel PR/Promo

„Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor velikog dela korisnika u zemljama regije u kojima poslujemo jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija. Izuzetno smo zadovoljni što kao najveća srpska investicija u BiH beležimo uspešne rezultate iz godine u godinu, i što korisnicima možemo ponuditi najkvalitetniju mrežu i rešenja koja će njihove biznise postaviti na svetski nivo“, rekla je Trivan i podsetila da je m:tel u 2023. godini verifikovan kao najbolja mreža u BiH od strane dva međunarodna revizora.

mtel

m:tel PR/Promo

 

 

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posetila je i Nacionalni paviljon Srbije, gdje je dočekala delegaciju koju je predvodio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru kojeg je 26 kompanija iz različitih sektora predstavilo svoju ponudu i mogućnosti regionalnog povezivanja. 

mtel

m:tel PR/Promo

 

 

Izložbenu postavku kompanije m:tel posetili su Andrej Plenković, premijer Hrvatske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg sajma i Borjana Krišto, predsedavajuća Saveta ministara Bosne i Hercegovine koji su se upoznali sa poslovanjem i rezultatima m:tel-a.

ICT rešenja po meri vašeg biznisa

U izložbenom delu kompanije m:tel, koji se nalazi u paviljonu 2 Mostarskog sajma, posetioci će moći pogledati najnovije uređaje vodećih brendova telefona i druge opreme, te se kroz B2B susrete upoznati sa ICT rešenjima m:tel-a kao i mogućnostima njihove implementacije u sopstvene biznise.

mtel

m:tel PR/Promo

 

 

„Fokus B2B susreta sa potencijalnim korisnicima naših ICT rešenja biće na Smart home i building rešenjima koja su namenjena prvenstveno investitorima koji grade nove stambene objekte i vlasnicima stambenih prostora kao krajnjim korisnicima Smart Home rešenja. Raduju nas razgovori i sa predstavnicima lokalnih zajednica kojima možemo postati siguran tehnološki partner kroz Smart City rešenja, koja objedinjuju nadzor komunalne infrastrukture u jednom gradu“, rekao je Vladimir Orlović, direktor Sektora za analitiku i prodaju poslovnih rešenja kompanije m:tel.

Mostarski sajam privrede po broju izlagača i posetilaca, najznačajnija je i najveća sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading