kuća
Foto: Shutterstock/Shutterstock


Ali, to nije sve. Marko je smislio i način kako da stimuliše kupce. Kako je istakao u oglasu ukoliko pronađete kupca, ili ako ste i sami kupac, on će lično da vam otvori račun u kafani u vrednosti od 50.000 dinara u kafani koij se nalazi na pomenutom jezeru.

kuća

Facebook printscreen

 

 

On je u oglasu i pojasnio zašto daje ovako, neki bi rekli, sumanutu ponudu:

- Kuću sam kupio u februaru od prijatelja, keš lova i na mesečne rate. Od marta sam krenuo da plaćam rate i u međuvremenu sam se predomislio i našao sam stan pod sličnim uslovima. Kuća je legalizovana, vodi se na prijatelja 1/1 i sa njim pravite ugovor. Možete i da se čujete sa njim, vidite, nije nikakav problem. Čovek je normalan, meni je izašao u susret i vama će ako sve bude po ugovoru. Nema nikakve prevare, preprodaje ili slično kao što mnogi misle. Samnom se dogovorate samo za keš u startu jer sam ja njemu dao, a posle vi pravite sa njim dogovr kakav hoćete. Kuća je kvalitetna, na dobrom i mirnom mestu, unutra da se renovira i može da bude lep kutak za veću porodicu i ono što je najbitnije, nema banke, kamate itd... Za svakog ko taguje prijatelja ili preko njega dođe do mene i kupi kuću ja lično vam otvaram račun u vrednosti od 50.000 dinara u restoranu na jezeru Kudrec 500 metara od same kuce. Živeli, piše on u oglasu.

Cene nekretnina u Srbiji i dalje rastu!

Kako je pokazao avgustvoski izveštaj portala nekretnine.rs, cene nekretnina, tj. cena kvadrata u Srbiji je nastavila da raste i u avgustu. Rast cena je zabeležen na gotovo svim lokacijama u Srbiji, osim u Pančevu.

Stoga veliki broj ljudi se odlučuje da kupe nekretninu u manjim mestima, selima... Jeftine nekretnine mogu pak da se pronađu širom Srbije. Gledajući oglase, mi smo našli raznovrsne cene nekretnina te je kuću, stan ili vikendicu moguće pazariti za 12.000 evra, čak i neke od 100 kvadrata za 50.000 evra, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading